Beveiliging

Beveiliging

Binnen de beveiliging werken we met diensthonden. Onze ervaring is dat honden niet alleen ontzag inboezemen, maar vaak eerder onrust en onraad bespeuren dan mensen. Onze honden zijn gecertificeerde bewakingshonden en volgen een voortdurende persoonlijke wekelijkse training met hun begeleider. Wij hebben daardoor een aantal uitstekende koppels van mens en hond.

Onze medewerkers zijn geselecteerd op uitstraling en hebben het gevoel voor beveiligingswerk met honden. De medewerkers zijn gecertificeerde beveiligers (MBO-2), in bezit van BHV en EHBO (met AED) en krijgen daarnaast trainingen op het gebied van communicatieve en sociale vaardigheden, havenveiligheid, VCA en werken met diensthonden.

Ons aanbod richt zich op beveiliging van bedrijven en particulieren d.m.v. een aanbod in objectbeveiliging, beveiliging van bedrijfs- of bouwterreinen, evenementbeveiliging, recreatiebeveiliging, verkeersregelaars, mobiele surveillance, alarmopvolging, winkelbeveiliging en receptieservices en collectieve beveiliging. Wij werken met diensthonden, die al dan niet worden ingezet tijdens de verschillende diensten.

Direct contact

Klein Frankrijk 31a
4461 ZN  Goes

Bel mij terug

anker

Contactformulier

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Elie Beveiliging op het gebied van beveiliging?
Vul vrijblijvend het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

   Neem contact op

Keurmerk VCA