Camerasystemen

Camerasystemen

Natuurlijk kunt u bij Elie Veiligheid & Techniek terecht voor conventionele camera’s, maar met onze geavanceerde camerabeveiliging met kentekenherkenning, gezichtsherkenning, thermische detectie of met slimme video analyse (VA), kunt u alarmmeldingen sneller traceren, interpreteren en succesvol afhandelen. VA biedt u namelijk de mogelijkheid om via intelligente software automatisch videobeelden te analyseren op bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld verdacht gedrag van onbevoegden.

Camerabeveiliging stelt u in staat om snel situaties en incidenten beoordelen en om direct en adequaat te reageren. Camerabeelden zorgen namelijk voor overzicht en observatie. Maar dankzij de nieuwste technologieën gaat het verder dan dat. Aan de hand van gezichtsherkenning of kentekenherkenning kunt u mensen toegang verlenen tot uw terrein of pand. Kortom: camerabeveiliging is er in allerlei soorten en maten en kan op verschillende manieren bijdragen aan de veiligheid van uw omgeving.

Keuze uit conventionele of netwerk- en IP-camera’s
U kunt bij Elie Veiligheid & Techniek kiezen voor conventionele camera’s, die via coax-kabels aan de opnameapparatuur gekoppeld worden, maar ook voor netwerk- of IP-camera’s. Deze worden op uw reeds bestaande netwerk aangesloten en maken gebruik van de nieuwste streaming-methoden. Beide camera’s bieden een optimale beeldkwaliteit.
 
Slimme Video Analyse
Elie Veiligheid & Techniek biedt u de meest innovatieve oplossingen, Met onze geavanceerde camerabeveiliging met slimme VA (Video Analyse) kunt u alarmmeldingen snel traceren, interpreteren en succesvol afhandelen. VA biedt u namelijk de mogelijkheid om via intelligente software automatisch videobeelden te analyseren. Ruwe informatie (in de vorm van camerabeelden) wordt geautomatiseerd omgezet in vooraf gedefinieerde gebeurtenissen, zonder dat hier een menselijke handeling bij aan te pas komt. Oftewel: een camera staat constant te ‘kijken’ en bij een bepaalde gebeurtenis, denk aan verdacht gedrag van een persoon, ontstaat een alarmmelding. Er kan nu proactief worden ingegrepen door bijvoorbeeld een meldkamer, wat zorgt voor een grotere pakkans.
 
Camerabeveiliging en security management
Uw camerabeveiliging is volledig te integreren in een security management. Video wordt daarmee samen met andere installaties ondergebracht in een geïntegreerd beveiligingsplatform, dat vanaf een centrale werkplek beheerd kan worden. Automatisch worden (indien gewenst continu) de juiste beelden van beveiligingscamera’s weergegeven. Dit kan op een monitor, maar ook via computer of tablet. Op deze manier kan uw beveiligingspersoneel op een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke manier alle functies en taken uitvoeren en wordt de veiligheid van zowel uw mensen als de werkomgeving goed geborgd.

Direct contact

Klein Frankrijk 31a
4461 ZN  Goes

Bel mij terug

anker

Contactformulier

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Elie Beveiliging op het gebied van beveiliging?
Vul vrijblijvend het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

   Neem contact op

Keurmerk VCA