Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole is feitelijk niets meer dan ‘wie waar wanneer naar binnen mag’. U heeft bij Elie Veiligheid & Techniek de keuze uit toegangscontrolesystemen variërend van kaartlezers of codesloten tot systemen gebaseerd op biometrische kenmerken, zoals bijvoorbeeld vingerprintlezers. Deze barrières zorgen ervoor dat onbevoegden uw pand of ruimte niet kunnen betreden.

Toekenning of weigering van toegang is, uiteraard, de belangrijkste functie van een toegangscontrolesysteem. Toegangscontrole van Elie Veiligheid & Techniek biedt een waterdichte oplossing voor elke situatie. Belangrijk, want de behoefte aan een effectief toegangscontrolesysteem wordt steeds groter. Diefstal of de voorbereidingen daarvan gebeuren vaker op een tijdstip overdag dan buiten de reguliere werktijden.

Toegangscontrole op afstand
Toegangscontrole kan ook het comfort en gebruiksgemak binnen uw organisatie vergroten. Al naar gelang de inrichting heeft u altijd inzicht in waar uw medewerkers en gasten zijn en kunt u bijvoorbeeld zien of een spreekruimte beschikbaar is. Heeft u medewerkers die op meerdere locaties werkzaam zijn, dan realiseert u dat met een gelijke toegangspas en/of eventuele code. Ook als u iemand tijdelijk en op afstand toegang wenst te verschaffen tot een bepaalde ruimte of gebouw dan kunt u dit organiseren van achter uw bureau.
 
Toegangscontrole op basis van biometrie
Een geldige en beveiligde informatiedrager is meestal een kaart of een sleutel. Innovaties op het gebied van toegangscontrole vinden hun oorsprong veelal vanuit de biometrie. Zo spelen vingerafdrukscanners, irisscanners en gezichtsherkenning steeds vaker een belangrijke rol. Elie Veiligheid & Techniek kan deze technologieën, op plaatsen waar dit om praktische redenen zinvol kan zijn, ook toepassen. Ook combinaties van een kaart met een biometrisch kenmerk zijn mogelijk. Dit verhoogt het beveiligingsniveau.
 
Anderen middelen voor toegangscontrole
Elie Veiligheid & Techniek heeft daarnaast verschillende intercomsystemen beschikbaar, waaronder installaties die u op uw (mobiele) telefonie aan kunt sluiten. Er hoeft dus geen medewerker meer bij de receptie te zitten, u opent de deur simpel en eenvoudig met uw (mobiele) telefoon. Ook kunt u bij ons terecht voor tijdregistratie, parkeermanagement, schuifpoorten en slagbomen.
 
Toegangscontrole en security management
Bovengenoemde systemen kunnen variëren van stand alone-oplossingen, maar kunnen ook heel goed een integraal onderdeel zijn van uw security management. Dit heeft belangrijke voordelen. Door onder meer kaartlezers, inbraaksystemen, intercom, tijdregistratie en elektronisch deurbeslag te koppelen, wordt een optimaal gebruiksgemak gecreëerd.

Direct contact

Klein Frankrijk 31a
4461 ZN  Goes

Bel mij terug

anker

Contactformulier

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Elie Beveiliging op het gebied van beveiliging?
Vul vrijblijvend het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

   Neem contact op

Keurmerk VCA